Primair e-mailadres onzichtbaar maken voor gebruikers in het netwerk

Standaard is het primaire e-mailadres van een gebruiker zichtbaar op zijn of haar profiel. Als netwerkbeheerder kun je het primaire e-mailadres onzichtbaar maken.
Let op: Gebruikers kunnen deze keuze voor zichzelf altijd aanpassen.

1. Log in op het netwerk of op login.speakap.com;
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto en hierna op Netwerkinstellingen;
  3. Klik op Voorkeuren in het linkermenu en schakel de functie in of uit onder Privacy-Instellingen
  4. De wijziging wordt direct opgeslagen.

Let op: Netwerkbeheerders kunnen altijd e-mailadressen van gebruikers zien.