Beheren van de 'Bestanden' sectie

Via de desktop webversie van Speakap kun je folders aanmaken of verwijderen en bestanden uploaden of verwijderen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de bestanden sectie kunt beheren.

Aanmaken folder of bestand in het Netwerk:

1. Log in op het netwerk of op login.speakap.com;
  2. Klik in het linker hoofdmenu op Bestanden;
  3. Klik op het tabblad Netwerk en vervolgens op de + button rechtsboven in beeld en kies voor Maak een folder aan of Bestanden uploaden;
  4. De nieuwe folder is aangemaakt en je kunt er meteen een naam aangeven. Druk op Enter om de naam van de folder op te slaan.
    Een bestand uploaden opent de verkenner van je computer, klik op het te uploaden bestand, vervolgens op Open om het bestand te openen.

Verwijderen van Folders of bestanden in het Netwerk:

1. Log in op het netwerk of op login.speakap.com;
  2. Klik in het linker hoofdmenu op Bestanden;
  3. Klik op het tabblad Netwerk, selecteer vervolgens één of meerdere folders of bestanden en klik op het pijltje links van de + knop en kies voor verwijderen.
  4. Er verschijnt een bevestiging pop-up waarin je wordt gevraagd of je akkoord gaat met de verwijdering. Klik vervolgens op Verwijderen.