Maak nieuws berichten erkentelijk

Speakap kan gebruikt worden om belangrijke aankondigingen te doen over veranderingen in beleid of andere belangrijke veranderingen met juridische implicaties. In deze gevallen is het handig om je medewerkers te laten bevestigen dat ze het bericht gelezen hebben en dat het wordt erkend en begrepen.

Om dit mogelijk te maken heeft een auteur van een nieuwsbericht in Speakap de mogelijkheid om zijn nieuwsbericht erkentelijk te maken.

Het erkentelijk maken van nieuwsberichten

Wanneer je een nieuwsbericht op zet, krijg je onderaan de mogelijkheid om nieuwsberichten erkentelijk te maken.

Deze optie staat standaard uit.

Het erkennen van nieuwsitems

Als eenmaal het 'Maak erkentelijk' is aangevinkt door de auteur, zullen alle lezers de indicatie zien dat het bericht erkend dient te worden. Onderaan zit een knop om het bericht daadwerkelijk te erkennen. Hier zit ook nog een bevestiging bericht achter om per ongeluk aanklikken te voorkomen.

Als het bericht eenmaal is erkent is er geen manier om dit terug te draaien. Dit omdat er wellicht juridische complicaties aan het bericht vast zitten

Zien wie het bericht erkend

Auteurs en beheerders van de ontvangers kunnen zien wie het bericht heeft erkend en dus ook wie niet. In dit venster kom je door op "Erkend door:" te klikken.

Binnen dit venster kun je ook zoeken naar specifieke gebruikers.

Via de drie puntjes kun je ook nog een CSV bestand uitdraaien.