Nieuwsberichten inplannen voor publicatie

Het is belangrijk om een inhoudelijk plan te hebben voor uw Speakap-netwerk om ervoor te zorgen dat uw werknemers regelmatig betrokken zijn bij het platform. We helpen u graag met het opzetten van een dergelijk inhoudsplan, maar eenmaal besloten, is het ook belangrijk om deze door te voeren. Omdat we het tegenwoordig logischerwijs allemaal erg druk hebben, is het niet altijd gemakkelijk om de juiste inhoud op het juiste moment te kunnen publiceren.

Om u hierin een handje te helpen, staan wij u erin toe om een nieuwsitem in te plannen voor publicatie op een later tijdstip. Hierdoor kunt u uw inhoud voorbereiden op een moment dat past bij uw eigen schema.

Nieuws inplannen

Bij het aanmaken van een nieuw nieuwsbericht op Speakap, zult u zien dat het nieuwsbericht door standaard instellingen onmiddellijk wordt gepubliceerd. Als u dit wilt wijzigen naar een latere gewenste datum en tijd, kunt u dit d.m.v. de volgende stappen wijzigen:

1. Klik op Publiceer nu
2. Selecteer de datum en tijd
3. Selecteer de datum en tijd waarop u uw nieuwsitem wilt publiceren.
4. Rond uw nieuwsitem af en klik op de Schema-knop.

Nu hoeft u alleen nog te wachten. Uw nieuwsitem wordt automatisch gepubliceerd
en op moment van publiceren, ontvangt u een melding dat dit succesvol is gepubliceerd.

Beheren van geplande nieuwsberichten

Nadat u een nieuwsitem voor publicatie heeft gepland, kunt u deze terugvinden via de geplande filter op de nieuwspagina. Vanaf hier kunt u geplande nieuwsitems ook direct bewerken en/of verwijderen.