Opnieuw versturen van alle uitnodigingen

Hoewel we veel kunnen doen om gebruikers binnen een netwerk automatisch te beheren, is het onmogelijk voor de netwerkbeheerder om uitnodigingen in bulk opnieuw te versturen. Om dit proces makkelijker te maken, is het nu mogelijk om de uitnodigingen snel opnieuw te versturen voor alle gebruikers die het Speakap account nog niet hebben geactiveerd. 

Opnieuw versturen op Netwerk Niveau 

De nieuwe optie kun je vinden onder Netwerkinstellingen in het Uitnodigingen scherm. Door op de drie puntjes rechtsboven de pagina te klikken. Als je alle uitnodigingen opnieuw verzendt, zullen alle genodigden worden uitgenodigd, behalve de genodigden die in de afgelopen 7 dagen zijn uitgenodigd. Zodra je dit hebt gedaan, wordt een bevestiging getoond ter afsluiting van het proces.

BUlk1.png


Bulk2.png

Opnieuw versturen op Business Unit en Local Department Niveau

Beheerders van Business Units & Local departments kun je alle genodigden exporteren in een csv bestand van de Business Unit of Local Department. Tevens kun je hier alle uitnodigingen opnieuw versturen naar alle genodigden, behalve de genodigden die in de afgelopen 7 dagen hebben uitgenodigd. 

Bulk3.png

Bulk4.png





Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0