Event herinneringen instellen

Op Speakap kun je Events aanmaken binnen jouw netwerk en de genodigden kunnen een herinnering instellen voor het event.

Speakap biedt de mogelijkheid om automatisch een herinneringsmelding te verzenden als men ‘aanwezig’ of ‘misschien’ kiest voor een event.  Standaard wordt er 10 minuten voor een event een enkele herinnering verzonden, maar je kunt deze instellingen voor elke afzonderlijke event wijzigen en zelfs een standaardgedrag instellen voor deze events.

Eén event herinnering instellen

Naast het opslaan van standaardherinneringsinstellingen, kun je ze ook instellen voor individuele events die je bijwoont. Deze instellingen worden alleen op het desbetreffende event toegepast. De herinnering reageert niet tenzij je reageert met 'Aanwezig' of 'Misschien'. Nadat je ze hebt ingesteld, geeft het bel-pictogram dit aan door blauw te worden.

1. Bekijk het event in de detailweergave of op de tijdlijn.
  2. Klik op het bel-pictogram
  3. Met het pop-upvenster voor herinneringen kunt je de standaardherinneringsinstellingen configureren
  1. Bekijk het event in de detailweergave of op de tijdlijn.
  2. Klik op het bel-pictogram
  3. Met het pop-upvenster voor herinneringen kunt je de standaardherinneringsinstellingen configureren
  4. Events4.png
  1. Bekijk het event in de detailweergave of op de tijdlijn.
  2. Klik op het bel-pictogram
  3. Met het pop-upvenster voor herinneringen kunt je de standaardherinneringsinstellingen configureren
  4. Events7.png

Standaardinstellingen configureren

Je kunt de standaardinstellingen voor herinneringen vinden in het gedeelte Events van je persoonlijke instellingen. Deze instellingen worden standaard automatisch toegepast op alle events waarop u hebt gereageerd.

1. Navigeer naar Mijn instellingen onder het tandwieltje in de rechterbovenhoek
  2. Ga naar Events in het linkermenu
  3. In de herinneringen tab kun je de standaardherinneringsinstellingen configureren

1. Ga naar het menu
  2. Tap op Instellingen
  3. Tap op Events om de voorkeuren op te slaan
  1. Ga naar het menu
  2. Tap op Instellingen
  3. Tap op Events om de voorkeuren op te slaan