Hoe download je de iOS app met een inwisselcode?

Via de desktop webversie van Speakap is het mogelijk om jouw inwisselcode te zien, zodat je deze kunt gebruiken om de iOS app te downloaden.

1. Login op https://login.speakap.com/;
  2. Klik op de iOS Widget 'Download onze apps', rechts in beeld;
  3. Volg de instructies op, te lezen in het onderstaande scherm:

Mocht je de inwisselcode al hebben ingewisseld, klik dan op 'Vraag een nieuw code aan'. Je kunt éénmalig een nieuwe code aanvragen in het geval dat je nog een code nodig hebt omdat je gebruik maakt van een tweede Apple ID.