Widgets instellen

Widgets zijn handige toevoegingen aan de Speakap netwerktijdlijn. Je kunt zelf bepalen of en in welke volgorde ze worden weergegeven. Momenteel zijn er drie widgets beschikbaar.

Uitgelicht widget

Met de uitgelicht widget zorg je ervoor dat belangrijke links, websites en documenten in één oogopslag terug te vinden zijn. Je vind hem terug naast de tijdlijn en is voor alle leden zichtbaar.

Recente bestanden widget

Deze widget vind je terug onder de uitgelicht widget en zorgt ervoor dat iedereen kan zien welke bestanden recentelijk zijn toegevoegd. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste updates.

Download onze Apps widget

Deze widget laat de gebruikers van een netwerk zien dat je netwerk ook mobiel benaderbaar is. Namelijk via de iPhone en Android app. Deze widget is vooral handig bij nieuwe netwerken.

Widgets beheren

Je kunt de bovenstaande widgets in- of uitschakelen en de volgorde veranderen door naar je "Netwerkinstellingen" te navigeren en dan op de tab "Widgets" te klikken. Hier kun je de volgorde veranderen door de widgets te slepen.