Ik ontvang geen push notificaties.

Als je geen push notificaties ontvangt op je telefoon, dan verzoeken we je de volgende stappen te doorlopen

1. Zorg tijdens installatie van de mobiele applicaties dat je de applicatie toestemming geeft om push notificaties te versturen. Mocht je per ongeluk de toestemming hebben geweigerd, dan kun je deze later alsnog instellen via de app- of telefooninstellingen;
  2. Controleer of in de app bepaalde push meldingen uitstaan. Dit doe door in de app menu:
    a. Eerst op Instellingen te tappen;
    b. Vervolgens op (iOS) Push notificaties of (Android) Notificaties en daarna Push notificaties te tappen;
    c. Ten slotte de push notificaties te selecteren die je wilt ontvangen.

Nog steeds niet gelukt? Verwijder de applicatie en installeer deze opnieuw.