Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Om het e-mailadres te veranderen waarmee je inlogt klik je eerst rechtsboven in je scherm op het tandwieltje en daarna in het menu dat uitrolt op Contactinformatie.

1. Instellingen dropdown

E-mailadres toevoegen

Vervolgens vul je bij alternatief e-mailadres (1) je gewenste e-mailadres in en druk je op het plus icoon (2). Het nieuwe e-mailadres is nu toegevoegd aan je contactgegevens. Druk nu op de knop "Bewerk" (3) achter het veld van je primaire e-mailadres.

2. Contactinformatie wijzigen

Primair e-mailadres instellen

Nadat je op de "Bewerk" knop hebt gedrukt krijg je een scherm te zien met de door jou opgegeven e-mailadressen. Je kunt hier een alternatief adres als primair e-mailadres instellen door op de tekst "Stuur bevestigings-e-mail" te drukken. Je ontvangt nu een bevestigings-e-mail om je keuze te bevestigen. Als de e-mail is bevestigd dient er in het vervolg met het nieuwe e-mailadres te worden ingelogd.

3. Selecteer primair e-mailadres