Welke besturingssystemen ondersteunt Speakap?

Speakap is op alle populaire besturingssystemen beschikbaar.
We ondersteunen de volgende internet-browsers:

Afbeeldingsresultaat voor google chrome                   Afbeeldingsresultaat voor firefox              Afbeeldingsresultaat voor Safari               Afbeeldingsresultaat voor internet explorer

Google Chrome             Mozilla Firefox                   Safari             Internet Explorer 10 & 11

Let op: Speakap ondersteunt geen Internet Explorer 9 of nog oudere versies.

Installeer de mobiele Speakap apps

Onze applicaties zijn beschikbaar voor iOS- en Android toestellen.

Afbeeldingsresultaat voor iphone iPhone (iOS) Afbeeldingsresultaat voor Samsung coolblue Samsung (Android)

Download de iPhone app                              Download de Android app

Let op: De iOS-app is te downloaden / bruikbaar voor Apple iPad.
                  Afbeeldingsresultaat voor Apple ipad iPad

In de Appstore dien je "iphone-apps" te selecteren voordat je de zoekopdracht uitvoert

Als je gebruik maakt van een Windows mobiel, willen we je adviseren om de internet-browser op je telefoon te gebruiken.