Op welke besturingssystemen werkt Speakap?

Speakap werkt op alle populaire besturingssystemen. We ondersteunen de volgende browsers:

Let op: Speakap werkt niet op Internet Explorer 9 en lager. Mocht je gebruik maken van deze browser, dan adviseren we je een alternatieve browser of het installeren van Google Chrome Frame.

Installeer Speakap voor mobiel

Onze apps zijn beschikbaar voor voor iOS en Android. Voor Windows Mobile raden we aan gebruik te maken van onze mobiele website.

Download de iPhone app
Download de Android app