2. Je account activeren.

Nadat je voor Speakap bent uitgenodigd ontvang je een e-mail met daarin een activatielink. Wanneer je op de activatielink klikt opent je browser het welkomstmenu.

Door de stappen in dit menu te doorlopen, kun je direct aan de slag met je Speakap-netwerk. Deze stappen worden omschreven bij punt 1. Heb je al een Speakap account? Volg dan stap 2.

1. Nieuw bij Speakap

Als je nieuw bent bij Speakap dien je eerst een profiel aan te maken voordat je gebruik kan maken van het platform.

Eerst vul je jouw voor- en achternaam in. Daarna kies je een wachtwoord. Vervolgens lees en ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid. Ten slotte maak je jouw account door op de Registreer-knop te klikken.

Je account is nu geactiveerd. Je kunt direct gebruik maken van Speakap!

2. Activeren met een bestaand account

Heb je al een Speakap-account? Klik dan op Ik heb al een account en log in met je bestaande account.