Hoe wijzig ik mijn primaire e-mailadres?

Het primaire e-mailadres wordt gebruikt om in te loggen. Mocht je dit adres willen wijzigen, dan kun je dat doen door de volgende stappen te volgen.

Via Computer:

1. Log in op het netwerk of op login.speakap.com;
  2. Klik op het tandwieltje rechtsboven om naar Mijn Instellingen te gaan;
  3. Klik in het dropdown menu onder MIJN INSTELLINGEN op Meer...;
  4. Klik in het linkermenu op Contact;
  5. Vul je nieuwe e-mailadres in onder Alternatief e-mailadres;
  6. Klik op Bewerk onder Primair e-mailadres;
  7. Klik op Stuur bevestigings-e-mail;
  8. Klik op Klaar en bevestig je nieuwe e-mail via de bevestigings-e-mail;

Zodra je het nieuwe e-mailadres hebt bevestigd, wordt een nieuwe internetpagina geopend en zie je rechtsboven in beeld een pop-up met de tekst dat het e-mailadres is bevestigd;

9. Klik wederom op Bewerk onder Primair e-mailadres;
  10. Klik op Maak primair om het nieuwe e-mailadres primair te maken.