Hoe werkt de zoekfunctie binnen Speakap?

Via Computer:

De zoekfunctie links bovenin het menu vindt (bijna) alles voor je! Denk aan updates, documenten, privégesprekken, reacties, video's, foto's etc.

Om nog sneller te zoeken, kun je gebruik maken van de sneltoets “”.
Door op je toetsenbord de backslash " / " in te drukken, wordt het zoekscherm direct geopend.

Let op: Je hoeft slechts de zoekterm in te typen zonder de ENTER knop op je toetsenbord in te drukken.

Via iPhone:

1. Open de iOS app;
  2. Tap rechtsonder op Screen_Shot_2017-10-19_at_11.20.18.jpg om het menu te openen;
  3. Tap op Personen, Groepen, Organisatie of Bestanden (afhankelijk van waar je wenst te zoeken);
  4. Bovenin het scherm bevindt zich het zoekscherm.

Wil je zoeken op Gesprekken? Tap dan op Screen_Shot_2017-11-21_at_14.55.17.jpgonderin het scherm.

Via Android:

1. Open de Android app;
  2. Tap linksboven op Screen_Shot_2017-10-19_at_11.20.18.jpg om het menu te openen;
  3. Tap op Nieuws, Berichten, Bestanden, Organisatie, Personen of Groepen (afhankelijk van waar je wenst te zoeken);
  4. Bovenin het scherm bevindt zich het zoekscherm

Let op: Je hoeft slecht de zoekterm in te typen zonder de ENTER knop op je toetsenbord in te drukken.