E-mailnotificaties instellen

Binnen Speakap kun je 'Directe e-mailnotificaties' instellen. Zo kun je instellen voor welke actie je graag een notificatie per e-mail ontvangt.

Via Computer:

1. Log in op het netwerk of op login.speakap.com;
  2. Klik op het tandwieltje rechtsboven om naar Mijn Instellingen te gaan;
  3. Klik in het dropdown menu onder MIJN INSTELLINGEN op Meer...;
  4. Klik in het linkermenu op E-mail en notificaties.

Via iPhone:

1. Open de iOS app;
  2. Tap rechtsonder op Screen_Shot_2017-10-19_at_11.20.18.jpg om het menu te openen;
  3. Tap op Instellingen;
  4. Tap op E-mailnotificaties.

Via Android:

1. Open de Android app;
  2. Tap linksboven op Screen_Shot_2017-10-19_at_11.20.18.jpg om het menu te openen;
  3. Tap op Instellingen;
  4. Tap op Notificaties.