Nieuwe uitnodiging koppelen aan een bestaand account.

Als je al lid bent van een ander Speakap-netwerk en een uitnodiging krijgt voor een tweede netwerk, dan kun je jouw nieuwe uitnodiging koppelen aan je bestaande account. Zo kun je gemakkelijk gebruik maken van beide netwerken, zonder dat je telkens opnieuw hoeft in te loggen.

Uitnodiging op hetzelfde e-mailadres

Als je de uitnodiging op hetzelfde e-mailadres ontvangen hebt, dan krijg je na klikken op de link in de uitnodiging direct een inlogscherm te zien.

Door in te loggen met je vertrouwde gegevens activeer je gelijk je account in het nieuwe netwerk en word je naar de netwerk tijdlijn gebracht. Je bent nu met hetzelfde e-mailadres lid van beide netwerken!

Uitnodiging ontvangen op ander e-mailadres

Als je de uitnodiging voor het tweede netwerk hebt ontvangen op een ander e-mailadres, dan krijg je een registratieformulier te zien. Kies onderin het registratiescherm voor de optie Ik heb al een account.

Vul in het Koppel je account-scherm het e-mailadres in waarmee je al gebruik maakt van Speakap en het wachtwoord waarmee je inlogt op Speakap.

Klik op Koppel je bestaande account om je nieuwe uitnodiging te koppelen aan je bestaande Speakap-account. Je bent nu onder hetzelfde e-mailadres lid van beide netwerken.