Speakap Support

Hoe verlaat ik een privébericht of groepsgesprek?

Let op: Als je het gesprek verlaat, dan zal het gesprek niet meer zichtbaar zijn in jouw account. Het gesprek is echter wel zichtbaar voor degene(n) met wie je het gesprek hebt gevoerd. 

Via Computer:

  1. Log in op het netwerk of op login.speakap.com;
  2. Klik in het linkermenu op Privéberichten;
  3. Zoek het (groeps)gesprek op en klik daarop;
  4. Klik op Screen_Shot_2017-11-21_at_14.51.52.jpg rechtsboven in het scherm;
  5. Klik in het pop-up menu op Verlaat gesprek.

Via iPhone:

  1. Open de iOS app;
  2. Tap linksonder op Screen_Shot_2017-11-21_at_14.55.17.jpg;
  3. Zoek het (groeps)gesprek op en tap daarop;
  4. Tap rechtsboven op Screen_Shot_2017-11-21_at_14.57.02.jpg;
  5. Tap op Gesprek verlaten

Via Android:

Het is niet mogelijk om een (groeps)gesprek te verlaten via de Android app. Volg de stappen hierboven 'Via Computer' om het gesprek te verlaten.