Navigeren door het Bestandenbeheer

Zie ook: Waar kan ik bestanden vinden?

Computer:

In het bovenstaande voorbeeld zie je het PDF bestand onder de map 'April 2017'. Als je alle bestanden zou willen bekijken in de map 'Statistics', klik dan op de map naam 'Statistics'.

Let op: De 'Back' knop van je Internet Browser kan niet worden gebruikt om door de mappen te navigeren!

iPhone:

Tap op Screen_Shot_2017-11-21_at_13.12.23.jpg om terug te keren naar de bovenliggende map.

Android:

Tap op de map naam 'Statistics' om terug te keren naar de bovenliggende map.

Let op: De 'Back' knop van je Android telefoon kan niet worden gebruikt om door de mappen te navigeren!