[OPGELOST] Niet mogelijk om een nieuw gesprek te starten

Gerapporteerd op 1 juni 2017
 Opgelost op 12 juni 2017
 Platform Android app
 Beïnvloedt privégesprekken

Update 12 juni 2017

Goed nieuws, het is weer mogelijk nieuwe privégesprekken te starten in de Android app!

Mocht je nog steeds problemen ervaren, dan raden we aan de app volledig af te sluiten en opnieuw te openen. Werkt dit niet, dan raden we aan de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe privégesprekken te starten in de Android app. Deelnemers kunnen wel geselecteerd worden, maar het gesprek kan niet worden gestart.

We zijn op de hoogte van de situatie en we doen momenteel onderzoek naar het probleem. Aanvullende meldingen zijn niet nodig.

Nieuwe gesprekken kunnen nog wel aangemaakt worden via een computer. De iOS app ervaart geen problemen omtrent het aanmaken van nieuwe gesprekken.

Zodra we meer informatie hebben wordt deze pagina geüpdatet.