Niet mogelijk om een foto toe te voegen aan update

Op dit moment is het niet mogelijk om een foto toe te voegen aan een update met de
iPhone app iOS versie 11.

Het toetsenbord van je iPhone blijft voor het camera icoon hangen nadat je een update hebt geschreven en hierna een foto probeert toe te voegen.
Het probleem doet zich enkel voor als de update eerst wordt geschreven en daarna een foto wordt toegevoegd. Als je dit proces omdraait dan bestaat het probleem niet.

Volg onderstaande stappen om wel een foto te kunnen toevoegen aan je update.

1. Open de app;
  2. Tap rechtsboven in het scherm op ;
  3. Om een foto toe te voegen tap ;
  4. Schrijf bericht;
  5. Om update te plaatsen tap rechtsboven op .

We zijn op de hoogte van de situatie en we doen momenteel onderzoek naar het probleem. Aanvullende meldingen zijn niet nodig.

Zodra we meer informatie hebben wordt deze pagina geüpdatet.