Melding: Je hebt deze aanbieding al ingewisseld.

Dit artikel geldt alleen voor iPhone gebruikers.

De melding 'Je hebt deze aanbieding al ingewisseld' betekent dat je de code om de mobiele app te downloaden reeds hebt ingewisseld en dat je de mobiele app reeds hebt gedownload, maar waarschijnlijk verwijderd hebt uit je iPhone.

Volg onderstaande stappen om de mobiele app te downloaden.

1. Open de App store;
  2. Tap rechtsonder op Updates;
  3. Tap op Aankopen;
  4. Nu zie je de mobiele app, tap op Screen_Shot_2017-10-25_at_16.41.14.jpg;
  5. Zodra de download gereed is, tap op Screen_Shot_2017-10-25_at_16.41.24.jpg om de mobiele app te openen;
  6. Login met je e-mailadres en wachtwoord.