Speakap Support

Gebruikers verwijderen uit je netwerk

Als je het account van een gebruiker verwijdert dat verwijder je de gehele historie van de gebruiker. Mocht je de gebruiker opnieuw uitnodigen in de toekomst met hetzelfde e-mailadres, dan wordt er een geheel nieuw account aangemaakt. 

  1. Log in op het netwerk of op login.speakap.com;
  2. Klik op het tandwieltje rechtsboven om naar NETWERKINSTELLINGEN te gaan;
  3. Klik op Gebruikers onder Netwerkinstellingen
    Screen_Shot_2017-10-24_at_15.37.20.jpg
  4. Zoek de te verwijderen gebruiker op via het zoekscherm;
  5. Beweeg met je muis over de naam van de gebruiker, rechts verschijnt een tandwieltje, klik hierop;
  6. Klik op Verwijderen.
    Screen_Shot_2017-10-24_at_15.38.04.jpg

Let op: Mocht jouw netwerk gebruik maken van de Speakap User Sync [zie ook - Wat is de Speakap User Sync], dan geldt er een andere werkwijze. Neem contact op met Speakap Support als je hier vragen over hebt.